• Agencija za knjigovodstvene i računovodstvene usluge
  • +024/811-898
  • 24400 Senta, Petefi Šandora 48
  • PIB: 103523179

O nama

K&N Gere Poslovni sistem d.o.o. je osnovan 2004. godine. Nakon trinaest godina uspešnog rada odlučili smo da pokrenemo sajt sa željom da klijentima, i ne samo njima, olakšamo poslovanje, omogućimo da na jednom mestu dobiju sve informacije bitne za donošenje poslovnih odluka.

Tim ljudi u našoj firmi čine iskusne knjigovođe koje dugi niz godina uspešno sarađuju sa privrednim subjektima različitih delatnosti.

Stručni kadrovi, savremena računarska i softverska rešenja omogućavaju nam da možemo da ponudimo kompletnu knjigovodstvenu i konsalting uslugu. Vizija nam je da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu u datom sistemu privređivanja, pri čemu smo pre svega usmereni na kvalitetne usluge i razvoj dugoročnih odnosa sa klijentima, o čemu svedoči podatak da je veliki broj klijenata sa nama od prvog dana. Sa svakim klijentom stvaramo posebnu komunikaciju i neku vrstu identifikacije sa problemima i potrebama firme. Tim pristupom pružamo jasnu i preciznu podršku.

Naša projekcija razvoja zasniva se na uspešnoj saradnji sa privrednim subjektima. Prihvatamo zadatke koje možemo da rešimo. Zagovaramo stručnost i individualni pristup specifičnostima preduzeća, samostalnog preduzetnika ili društva.

Uz dosadašnje norme poslovanja, cilj nam je da preko sajta pružimo informacije značajne rad, da sve ono što je bitno učinimo dostupnim na brz i jednostavan način. Želja nam je da pokretanjem sajta, u budućnosti pružimo još fleksibilniju podršku klijentima u skladu sa razvojem elektronskih medija. U tom cilju redovno pratimo savremene publikacije, zakone i propise koji su važni za naše klijente.

Vesti

OBAVEŠTENJE O POČETKU RADA NOVOG SAJTA

Novi sajt K&N Gere Poslovni sistem doo je pušten u rad. Pored...

SAOPŠTENJE

Promena obrasca za vraćanje PDV stranim fizičkim licima Od 1....

OBAVEŠTENJE O RADNOM VREMENU ZA VREME NOVOGOD...

Obaveštavamo komitente o radnom vremenu K&N Gere Poslovni sistem...

Poslovni partneri

Herbal Export

Lasting

Suranji Coop

Neofarm

Plexi Trade

Árok